Home / Overnachten / Hotels / Van der Valk Hotel Leiden

 

Van der Valk Hotel Leiden beschikt over 80 luxe hotelsuites en -kamers die allen zijn voorzien van een eigen badkamer met (bubbel)bad en een douche met toilet. Verder vindt u in de hotelkamer een comfortabel bed, een werkplek met een bureau, een televisie, een telefoon, draadloos internet (WiFi) en een kluisje. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte en maar liefst tien zalen die uiterst geschikt zijn voor feesten, diners en andere gelegenheden. Vijf van de zalen zijn ingericht als ‘boardroom’. Het restaurant van het hotel heeft een moderne open keuken en bij goed weer is ook het buitenterras geopend zodat u sfeervol kunt genieten van uw maaltijd aan de waterkant. Het terras beschikt ook over een eigen aanmeerplaats.

In het restaurant van het hotel komt men een gastvrijheid tegen die teruggaat tot de dagen van Rembrandt. Zowel het hotel als het restuarant ademen traditie doch met een focus op hedendaags comfort. De moderne, open keuken vormt het hart van het Restaurant Het Haagsche Schouw.

Het hotel is ingericht om gasten uit alle mogelijke landen te onvangen met een grote diversiteit aan verblijfsredenen, zij het zakelijk, toeristisch of wetenschappelijk. Veel van de gasten van het Van der Valk hotel komen later nog eens terug.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *