Home / Over ons

 

De kracht van Leiden Toerisme

Leiden Toerisme helpt mensen vinden wat zij zoeken over de stad Leiden. Op deze website vindt u alle bezienswaardigheden, evenementen, uitgaanstips, restaurants, hotels en nog veel meer over de stad Leiden. De kracht van Leiden Toerisme is dat wij streven naar zo duidelijk mogelijke informatie verschaffing, zodoende hoeft u niet de hele website door te zoeken naar dat ‘ene museum’ of die ‘ene bezienswaardigheid’. U kunt zelf meehelpen aan het succes van Leiden Toerisme door reacties te plaatsen onderaan elk artikel, de artikelen via de Social Share buttons te ‘delen’ op social media en onze Facebook pagina te liken.

Een klein project

Leiden Toerisme begon als een klein project met als doel meer mensen te informeren over wat de stad Leiden hen te bieden heeft. Echter is er zo veel te doen in Leiden dat het project alsmaar bleef doorgroeien en uiteindelijk een grootte bereikte van zo’n 130 pagina’s. Hierop is besloten afstand te doen van de bestaande layout en een nieuwe layout aan te schaffen en deze te “customizen”. Hierdoor hopen wij dat het voor u gemakkelijker is geworden om de informatie te vinden die u zoekt.

Onofficieel maar vooruitstrevend

Wij willen graag benadrukken dat deze website een particulier initiatief is en dus geen bijdrage geniet van de overheid of lokale overheid zoals de Gemeente Leiden. Desalniettemin streven wij naar perfectie. Wij proberen uiteraard te zorgen dat de informatie op deze website altijd zo actueel mogelijk is. Ook proberen wij te zorgen dat de informatie die wij aanbieden grammaticaal zo correct mogelijk is. Mocht u toch op een typefout stuiten, dan horen wij dat graag!

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *