Home / Zien, doen & beleven / Evenementen / Wetenschapsdag Leiden

 

De wetenschapsdag samen met het kennisfestival

Vorig jaar vond de Leidse Wetenschapsdag plaats tijdens het Kennisfestival Leiden. Tijdens het 4 dagen durende Kennisfestival laten diverse Leidse instellingen die gericht zijn op wetenschap en technologie de bezoeker kennis maken met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Om te garanderen dat het Kennisfestival niet elk jaar weer hetzelfde is wordt er ieder jaar voor een nieuw thema rondom het Kennisfestival georganiseerd.

Verschillende locaties

De Wetenschapsdag wordt op verschillende locaties georganiseerd, zo heeft de bezoeker onder andere toegang tot Naturalis, de Leidse Instrumentenmakers School, het LUMC, de Hortus Botanicus, het LAKtheater, Webster University, gebouwen van de Universiteit Leiden en nog veel meer! De Wetenschapsdag is ieder jaar weer een prachtig evenement waar vooral de nadruk op het medisch vakgebied en de betawereld centraal staat.

Tijdens de Wetenschapsdag is het niet ongebruikelijk dat er een gratis pendelbussen door de stad rijden om de bezoekers zo gemakkelijk mogelijk op hun plaats van bestemming te krijgen.

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *