Home / Zien, doen & beleven / Evenementen / Leids Cabaret Festival

 

Het VARA Leids Cabaret Festival

11 Februari is het weer zover, het Leids Cabaret Festival gaat van start! Het Leids Cabaret Festival is een jaarlijks terugkerend evenement dat steevast wordt georganiseerd in de Leidse Schouwburg. Het festival biedt jong cabarettalent een podium door hen voor, tijdens en na het festival te begeleiden en een brug te slaan tussen het amateurcircuit en professionele podia.

Heel wat cabaretiers hebben hun professionele carriere deels te danken aan het VARA Leids Cabaret Festival zoals Dolf Jansen, Najib Amhali, Javier Guzman, Wim Helsen en vele anderen.

Kaartverkoop

De kaartverkoop wordt geregeld door de de Leidse Schouwburg. Tijdens de voorronden laten acht cabaretiers zien wat zijn in huis hebben om zodoende met 4 anderen door te gaan naar de halve finale. De kaartverkoop voor de halve finale en de finale zelf start op maandag 14 januari 2013 via de website van de Leidse Schouwburg. In deze finale zullen de drie overgebleven cabaretiers het beste uit de kast halen om het publiek te laten gieren en brullen van het lachen!

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *