Duinrell Wassenaar

Home / In de regio / Duinrell Wassenaar

 

Duinrell: attractiepark, camping en subtropisch zwembad met glijbanen!

Voor een leuk dagje uit of een gezellige week weg gaat u naar Duinrell! Duinrell beschikt over een attractiepark met meerdere attracties die geschikt zijn voor jong en oud, een camping om heerlijk in de zomer op te vertoeven en een subtropisch zwembad met maar liefst elf verschillende spectaculaire glijbanen!

Duinrell

Voor een spetterend dagje uit gaat u natuurlijk naar Attractiepark Duinrell in Wassenaar! Duinrell biedt plezier voor het hele gezin met ontzettend veel leuke attracties zoals de Aqua Shute, de Falcon, de Kikkerachtbaan, het Kikkerrad, de Mad Mill en de nieuwe achtbaan Dragonfly! Ook voor de jongere bezoekers heeft Duinrell heel wat leuks in petto zoals midgetgolf, botsboten, een Carrousel en de Niagara Superroetsj!

Tikibad

Ook voor waterpret ben je bij Duinrell aan het juiste adres. Het Tikibad (een subtropisch zwemparadijs) heeft maar liefst elf glijbanen, wat het Tikibad het grootste overdekte glijbanenparadijs van de Benelux maakt! Voorbeelden van spetterende glijbanen die u in het Tikibad aantreft zijn de Cycloon, de Cannon Ball en de Pelikaanduik. Ook hier is gedacht aan de jongere bezoeker, zo is er een speciaal kinderbad, een Family Slide en een Lazy River waar u heerlijk in een band op het water kunt ronddobberen.

Camping

Naast een subtropisch zwembad met glijbanen en een pretpark met ontzettend leuke attracties is er ook een camping op het Duinrell terrein aanwezig. In het zomerseizoen (31 maart tot en met 2 november 2012) is voor de campinggasten de toegang tot het attractiepark gratis, en voor slechts 3,50 per twee uur kunt u gebruik maken van het Tikibad!

Shows

Voor extra entertainment organiseert Duinrell iedere dag verschillende shows zoals de Zomershow, de Play Kwek Show, de Kwakus Kwebbel Show en een Meet & Greet met Lelie en Rick de Kikker (de mascotte van Duinrell).

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *